a què ens

DEDIQUEM

Som un nou model de constructora adaptat al context actual de mercat. A TCS construïm amb principis i amb els cinc sentits.

Satisfem als nostres clients posant a les seves mans una llar de qualitat, personalitzat al seu gust i a un preu adequat.

nostra

EMPRESA

Som una empresa propera, que aposta per la personalització i la professionalitat. Això fa que tots els nostres clients puguin tenir la confiança de posar a les nostres mans els seus projectes i aconseguir l’eficiència i satisfacció desitjada.
Tenim un àmbit d’actuació a nivell regional i comptem amb una estructura molt flexible que s’adapta a qualsevol tipus d’obra, tant obra nova com a reformes integrals.
Treballem amb els materials que millor s’adapten al seu projecte, sense deixar de banda la qualitat i la cura pel detall.

com

CONSTRUÏM

PLANIFICACIÓ

Explica’ns com vols viure o treballar i nosaltres planificarem tot el que necessites per fer realitat el teu habitatge o espai comercial.

CONCEPTUALIZACIÓ

Fem realitat les teves idees i et proposem un projecte a mesura amb els millors professionals al teu servei. T’oferim l’últim en tecnologia perquè puguis visualitzar el teu projecte acabat.

CONSTRUCCIÓ

Construïm tot tipus d’obres, amb materials de la millor qualitat.

Durant el procés de construcció oferim un servei personalitzat de seguiment, sabràs a cada moment en què punt ens trobem.

REALITZACIÓ

L’objectiu final és aconseguir el resultat que sempre has volgut i acompanyar-te en el disseny i finalització del teu projecte perquè puguis gaudir al màxim del teu espai.