Casa Unifamiliar
Vallparadís Terrassa
405.000 €
  • 180.00 m2
  • 2
  • 3
Referencia: 10979
Descripción

○  CASA D’OBRA NOVA, AMB 180 M2, 3 HABITACIONS, ESTUDI , SALA POLIVALENT DE 18 M2, PÀRQUING I AMB UBICACIÓ 10

 

▸ Et presentem una casa d’obra nova ubicada al C/ Doctor Pearson 9 que compta amb 180 m2, 3 habitacions i pati, que presenta la següent distribució:

 

En PB, entrem hi trobem un rebedor de 7 m2 amb accés, per una banda, a un lavabo de 3 m2, i per l’altra a la zona de dia. A la zona de dia, hi trobem un gran menjador amb la cuina integrada en el mateix espai de 38 m2. Des de la cuina hi trobem un pati interior que fa que entri molta llum. Des del menjador, accedim a un pati de 31 m2 amb les vistes alliberades. Al final del pati, hi trobem una sala polivalent de 18 m2 on poder realitzar sopar i festes amb el amics i la família.

 

En P1, accedim mitjançant un distribuïdor de 7 m2, que ens dóna accés a la zona de nit. Hi trobem un estudi de 10,8 m2. Seguidament hi trobem una habitació de 14 m2  amb sortida a una terrassa de 9 m2 i compta amb un bany en suite de 4 m2. Per altra banda hi trobem una petita zona de safareig i seguidament hi trobem dues habitacions més. Una d’elles de 10 m2 i ‘l’altra de 8 m2. Les tres habitacions són exteriors. La casa compta amb segon bany.

 

Coses que t’agradaran d’aquesta casa:

- Pati de 31 m2 amb vistes alliberades

- 3 habitacions exteriors

- Estudi de 10 m2 i sala polivalent de 18 m2

- Vistes del pati alliberades i obertes

- 180 m2

- Ubicat a dos minuts del Parc de Vallparadís

- Menjador de 38 m2

- Pàrquing per a un cotxe

 

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

 

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.

↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢

“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”

 

Pedir más información