Casa unifamiliar
Ca n'Aurell Terrassa
439.000 €
  • 170.00 m2
  • 0
  • 3
Referencia: 10973
Descripción

○  CASA D’OBRA NOVA, AMB 170 M2, PATI DE 40 M2, 3 HABITACIONS I GARATGE. TOTTALMENT PERSONALITZABLE. A 1 MINUT DE LA RAMBLAEGARA

 

▸ Et presentem una casa d’obra nova ubicada al C/ Arquímedes, que disposa de 170 m2, 40 m2, 3 habitacions i garatge, que presenta la següent distribució:

 

Entrem en Pb, on hi trobem un garatge per a un cotxe, un lavabo i seguidament, entrem a la zona de dia. A la zona de dia, hi trobem un espectacular menjador de 47 m2 amb cuina integrada en el mateix espai. Des del menjador accedim a un pati molt assolellat i amb les vistes ben obertes que compta amb 40 m2.

 

Accedim en P1 mitjançant un distribuïdor, que ens dóna pas a la zona de nit. A la zona de nit aquesta casa compta, amb una habitació doble de 27 m2, amb vestidor integrat en el mateix espai i un bany en suite de 5 m2. Des de l’habitació podem accedir a un balcó de 6 m2. 

Per altra banda, hi trobem dues grans habitacions de 12,80 m2 i 11,50. Hi trobem un segon bany de 4 m2 que hi podem accedir de ambdues habitacions. Les tres habitacions són exteriors.

 

Coses que t’agradaran d’aquesta casa:

- 170 m2

- 3 habitacions exteriors

- Zona de dia de 47 m2

- Vistes del pati alliberades i obertes

- Casa cantonera

- Pati de 40 m2

- Ubicat a dos minuts de la Rambla Egara

- Garatge per a 1 cotxe

- 100% personalitzable

- 2 banys i un lavabo

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

 

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.

↣ Som els de sempre. Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢

“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”

 

Pedir más información