Casa Unifamiliar
Ca N'Aurell, Terrassa Terrassa
0 €
  • 150.00 m2
  • 2
  • 3
Referència: 10944
Descripció

Viure en una casa nova a estrenar, totalment personalitzada i ubicada en un barri tranquil, familiar i amb vida comercial com és Ca n´Aurell, ara és possible amb la casa de Ramon Llull, 35.

Us presentem una casa d´obra nova al C/ Ramon Llull, 35. Aquest habitatge consta d´un total de 150m2, tres 3 habitacions, una suite, una doble i una individual. Dos banys i un lavabo. Un pati de 55m2, una terrassa de 20 m2 i un garatge per a un cotxe.

Entrem en detall , en PB , entrem i trobem un garatge per a un vehicle, ja passada l´entrada entrem a la zona de dia composada per: cuina en illa i una sala d´estar- menjador de 44 m2 amb sortida a un pati de 45 m2 on poder gaudir les nits d´estiu amb la família i els amics fent sopars fin saltes hores de la matinada.

En PB1, pujant les escales ens trobem a una zona de pas o distribuïdor, on a la dreta ens queda la suite de 19 m2 amb un bany de 4,60 m2 i amb una sortida a una terrassa de 20 m2. Per altra banda, trobem un altre bany, l´habitació doble i la individual.

I tu, no t´hi veus vivint en una casa com aquesta?

Gaudeix el barri de Ca n´Aurell

Us recordem, que com tots els nostres projectes tant la distribució com els acabats, són totalment personalitzables.

Demanar més informació