Pis Obra Nova
Centre Terrassa
375.000 €
  • 131.00 m2
  • 2
  • 3
Referència: 10941
Descripció

Viure al cor de Terrassa:

En poques ocasions surten oportunitats com aquesta; viure a un pis al Portal de Sant Roc completament nou, fet al teu gust, totalment personalitzable i amb acabats de Porcelanosa.

Tu la deixaries escapar? Nosaltres creiem que no.

Viure al Portal de Sant Roc et dóna la comoditat de sortir a peu de casa sense haver de desplaçar-te amb cap mena de vehicle, ho tens tot a la vora. Et permet moure´t pels principals eixos comercials a peu i gaudir del Centre de la ciutat només sortir de casa. Viure al Portal de Sant Roc et permet viure les festivitats de la ciutat des del balcó de casa teva. Viure al Portal de Sant Roc és ubicació, ubicació i ubicació.

Us presentem aquest pis de 132 m2, distribuïts de la següent forma: A l´entrar al pis trobem a mà esquerra una habitació en suite de 22 m2, amb un balcó de 3.65 m2 que té vistes d´ocell sobre el Portal de Sant Roc; unes vistes úniques que no tothom té l´oportunitat de gaudir. També compta amb un bany de 6 m2, sortint de la suite ens trobem amb un altre bany complet de 5 m2, seguidament , trobem una habitació doble i una habitació individual. Amb això concloíem la zona de nit d´aquest increïble pis. Per separar la zona de nit de la zona de dia tenim una porta de vidre, que en obrir-la ens trobem amb una zona de dia lluminosa i funcional composta per cuina oberta amb illa, sala d´estar i menjador de 45 m2. Per finalitzar ens trobem una terrassa de 11 m2 a peu de menjador on poder gaudir de sopars amb els amics i la família, i a on reina la tranquil•litat. A més s´ha d ´esmentar que el pis esta pensat per a l´estalvi, ja que l´instal•lació tant de ACS com calefacció va amb bomba de calor aerotèrmica. És rehabilita integralment tot l´edifici.

Recorda, aquestes oportunitats, succeïxen en contades ocasions.

Demanar més informació