Casa unifamiliar
Sant Pere Terrassa
445.000 €
  • 187.00 m2
  • 4
Referència: 41158
Descripció

M'agrada saber que viu en una de les millors zones de Terrassa, Sant Pere, amb la tranquil·litat que els meus fills poden anar al col·legi caminant i amb la tranquil·litat de saber que tant el meu marit com jo podem anar al nostre treball en transport públic (bé amb tren o bé en bus ja que els tenim a només 5 minuts). A més, els caps de setmana baixem al centre caminant i gaudim dels grans esdeveniments que ens ofereix la nostra ciutat, sense necessitat d'agafar el vehicle.

M'agrada saber que disposem d'una casa d'obra nova que hem pogut personalitzar totalment al nostre gust i necessitat, és una dels grans avantatges que ens va fer decidir-nos per aquesta propietat i així sabem que la nostra llar és única i exclusiva.

M'agrada sentir aquesta agradable atmosfera que es respira en tot l'habitatge i es distribueix en totes les seves estades.

Gaudeixo sabent que tenim una casa molt àmplia, de 187 m2, amb gran espai per a tots. Ens va cridar l'atenció la seva gran façana de 7 metres! Poques cases hi havia en la zona amb aquesta amplada!

Comptem amb un gran saló menjador i una preciosa cuina que ens connecta directament a un gran pati de 50 m2 en el qual gaudim amb tots els nostres amics allargant les sobretaules i passant estones inoblidables. A més en aquesta planta que està a peu de carrer, comptem també amb un garatge independent i una bonica condícia, sense oblidar que en la planta superior és on tenim la nostra zona de descans amb 4 dormitoris dobles (1 d'ells en suitte), un segon bany i també disposem d'una preciosa terrassa molt íntima des de la qual podem observar les estrelles en les nits d'estiu.

Buscàvem tranquil·litat, un paradís en el qual sentir-nos a gust, una casa que fora lluminosa, acollidora, confortable i sobretot una llar que ens fes molt fàcil el nostre dia a dia i ens aportés qualitat de vida i sens dubte la tenim... ens encanta la nostra casa, vols veure-la?

Demanar més informació