Casa unifamiliar
Sant Pere Terrassa
395.000 €
  • 278.00 m2
  • 4
  • 3
Referència: 10949
Descripció

○ AMPLITUD, CONFORT, PERSONALITZACIÓ I LUXE.

T’imagines viure en  una casa d’obra nova al Barri de Sant Pere totalment personalitzable, amb un gran garatge per a 4 cotxes, amb una gran pati i una gran terrassa?

 

▸ Et presentem un projecte d’obra nova d’una casa unifamiliar a la Carretera Matadepera, que estar formada per tres plantes, distribuïdes de la següent forma:

 

▸En PB , hi trobem un gran garatge amb capacitat per a quatre vehicles, que ens dóna pas a un gran estudi o zona polivalent de 35 m2, la qual disposa d’un bany complet al seu interior. Aquest estudi ens dóna accés a un gran pati de 36 m2.

 

▸Accedint a P1 , hi trobem una gran sala d’estar ( cuina – menjador) de 49 m2 que ens dóna accés a una gran terrassa a peu de menjador de 40 m2. A l’entrar al menjador,i creuar-lo, hi trobem una gran habitació suite de més de 21 m2 molt lluminosa, i que compta amb un bany de 4.15 m2.

 

▸Entrant a la P2, hi trobem un bon distribuïdor molt lluminós ja que conté unes grans vidrieres,que ens permet accedir, a un bany de 4.50 m2, i a dues habitacions dobles més de 10.90 m2 cadascuna.

 

 És una gran opció per a tu i els teus.

 

Noves il·lusions. Viu el Barri de Sant Pere

Demanar més informació