Casa unifamiliar aIllada
Matadepera
535.000 €
  • 176.00 m2
  • 3
  • 4
Referència: 10970
Descripció

CASA D' OBRA NOVA TOTA EN PLANTA, AMB 160 M2, 4 HABITACIONS PORXAT EN EL JARDI, PORXAT PER A DOS COTXES,3 BANYS, MENJADOR DE 52 M2 I SOLAR DE 850 M2

▸ Et presentem una casa d'obra nova que compta amb 160 m2, 4 habitacions, 3 banys i solar de 850 m2 que presenta la següent distribució:

Entrem a la casa mitjançant un vestíbul molt assolellat gràcies a un gran lluernari que ens dóna accés tant a la zona de dia com a la zona de nit.
A la zona de dia, aquesta casa compta amb un menjador molt gran de 52 m2 amb la cuina integrada en el mateix espai i on predominen les vidrieres. Des del menjador podem accedir a un porxat de 26 m2 que ens dóna accés al gran jardí que disposa la casa.

Per altra banda, a la zona de nit, hi trobem quatre habitacions. La primera d'elles és una habitació doble de 11,50 m2 amb un gran vestidor integrat en el mateix espai i un bany en suite de 6 m2.
També hi trobem tres habitacions de 9 m2 cadascuna. Les quatre habitacions són exteriors. La casa disposa de dos banys més de 4 m2 i un safareig o zona de planxa de 5 m2.

Una casa tota en planta, molt funcional i ubicada a deu minuts a peu del Centre de Matadepera

Coses que t'agradaran d'aquesta casa:

- 160 m2 tot en planta
- Projecte 100% modificable adaptable a les teves necessitats
- Gran menjador de 52 m2
- Solar de 850 m2
- 4 habitacions
- 3 banys i habitació de planxar
- Porxat en el jardí
- Porxat per a dos vehicles
- Ubicada a 10 minuts a peu del Centre de Matadepera

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l'objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre. Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
"Els nostres pilars, serveis pensats per tu"

Demanar més informació