Casa unifimilar
Can Roca Terrassa
475.000 €
  • 197.00 m2
  • 2
  • 4
Referència: 10969
Descripció

○  AMB 197 M2, 50 M2 DE PATI, 4 HABITACIONS + ESTUDI I PÀRQUING PER A 2 COTXES.

 

▸ Et presentem una casa d’obra nova ubicada al Barri de Can Roca, concretament al C/ Antoni Barata, que compta amb 197 m2, quatre habitacions i pati de 50 m2 i presenta la següent distribució:

 

En PB accedim a la casa mitjançant un garatge porxat per a dos vehicles. Entrem a la zona de dia, hi trobem un espectacular menjador de de 46 m2 amb la cuina integrada en el mateix espai. Des del menjador podem accedir a un impressionant pati de 50 m2, molt assolellat i amb molta privacitat.

En P1, hi accedim mitjançant un distribuïdor que ens dóna accés, per una banda, a una habitació doble de 11,80 m2 amb un bany en suite i amb sortida a un balcó. Per altra banda, hi trobem dues habitacions més. La primera d’elles és una habitació doble de 16 m2 i la segona una habitació individual. Ambdues amb accés a un balcó. En la mateixa planta hi trobem un segon bany.Accedim a la segona planta, on hi trobem un estudi de 23 m2, i per altra banda, una quarta habitació de 13,50 m2 amb un bany en suite. Des de l’habitació accedim a una terrassa de 18 m2 molt assolellada.La casa d’Antoni Barata, és una oportunitat única de viure en una casa d’obra nova al Barri de Can Roca. Una casa on reina la tranquil•litat i rodejada de zones verdes.

Coses que t’agradaran d’aquesta casa:

- La seva ubicació. Única casa d’obra nova a Can Roca

- Pati de 50  m2

- Garatge per a 2 cotxes

- És molt assolellat

- 4 habitacions + estudi

- Vistes del pati alliberades i obertes

- 100% personalitzable

- Rodejat de zones verdes

- Gran menjador i cuina de 46 m2

- Totes les habitacions exteriors

- 3  banys

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l’objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.

↣ Som els de sempre. Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢

“Els nostres pilars, serveis pensats per tu”

 

Demanar més informació