Casa unifamiliar
Sant Pere Terrassa
425.000 €
  • 171.00 m2
  • 3
Referència:
Descripció

D'OBRA NOVA, AMB 171 M2, AMB PATI DE 80 M2 ORIENTAT A SUD, AMB 5 METRES DE FAÇANA, 3 HABITACIONS, GRAN ESTUDI I GARATGE PER A 1 COTXE

▸ Et presentem una casa d'obra nova ubicada al Barri de Sant Pere, exactament al C/ Catalunya 6, a un minut del Passeig de les Lletres, que compta amb 171 m2 i pati de 80 m2 orientat a sud que presenta la següent distribució:

En PB, hi trobem un garatge per a 1 cotxe i una moto, i mitjançant el qual accedim a la zona de dia de la casa. A la zona de dia, hi trobem un menjador de de 48 m2 amb la cuina integrada en el mateix espai que ens dóna pas a un pati orientat a sud de 80 m2, que compta amb molt sol i amb les vistes molt alliberades.

Accedim a P1 mitjançant un distribuïdor que ens dóna pas a la zona de nit. A la zona de nit hi trobem una habitació en doble de 17 m2, que és exterior i disposa de vestidor en el mateix espai. L'habitació compta amb un bany en suite de 6 m2 també exterior. Per altra banda hi trobem dues habitacions més. La primera d'elles és una habitació doble de 10 m, mentre que l'altra en fa 9 m2.

A la segona planta, també hi trobem un segon bany de 4 m2 i una petita zona de safareig.

Coses que t'agradaran d'aquesta casa:
- 171 m2
- 80 m2 de pati a sud
- 3 habitacions + estudi
- Bon garatge
- Ubicat a 1 minut del Passeig de les Lletres
- Orientació sud
- 5 metres façana
- 100% personalitzable
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l'objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
"Els nostres pilars, serveis pensats per tu"

Demanar més informació