Casa unifamiliar
Sabadell
390.000 €
  • 125.00 m2
  • 3
  • 3
Referència: 10981
Descripció

D'ORBA NOVA, AMB UN PATI DE 52 M2 AMB MOLTA PRIVACITAT, 3 HABITACIONS, PÀRQUING, MOLT BEN UBICADA I 100% PERSONALITZABLE

▸ Et presentem una casa d'obra nova ubicada al C/ Sant Domènec 5, que compta amb un pati de 52 m2, 3 habitacions i pàrquing que presenta la següent distribució:

En PB, accedim i hi trobem la zona de dia de la casa, que compta amb un gran menjador de 34 m2 amb la cuina integrada en el mateix espai. Des del menjador, accedim a un impressionant pati de 52 m2, molt assolellat i amb molt privacitat. En la mateixa planta hi trobem un petit lavabo.

Accedim a P1, on hi trobem, un gran distribuïdor que ens dóna pas a la zona de nit. A la zona de nit hi trobem una gran habitació doble de 16 m2 amb sortida a una terrassa de 14 m2 amb vistes sobre el pati. Aquesta habitació disposa d'un bany en suite de més de 4 m2. Per altra banda , hi trobem dues habitacions individuals i exteriors. En la mateixa planta, hi trobem un segon bany de 4 m2.
És un projecte totalment personalitzable, com tots els que realitza TCS CONSTRUCTORA, El client pot escollir tant la distribució com els acabats del projecte. És 100% personalitzable, tú ets el protagonista.

Existeix la possibilitat de realitzar sotacoberta.

Coses que t'agradaran d'aquesta casa:
- 52 m2 de pati.
- 3 habitacions exteriors
- 100% personalitzable. Tú ets el protagonista
- Gran zona de dia
- Garatge per a 1 cotxe
- Molt ben ubicada
- Possibilitat de realitzar sotacoberta, i per tant, realitzar la casa més gran

Demanar més informació