Casa Unifamiliar
Sant Pere Terrassa
325.000 €
  • 118.00 m2
  • 2
  • 3
Referència: 10997
Descripció

D'OBRA NOVA, AMB 118 M², PATI DE 15 M², 3 HABITACIONS I PÀRQUING. 100 % PERSONALITZABLE

▸ Et presentem una casa d'obra nova ubicada al C/ Emili Badiella, 36, que compta amb 118 m², un pati de 15 m² amb les vistes molt alliberades, 3 habitacions i pàrquing que compta amb la següent distribució:

En PB, hi entrem mitjançant un garatge de 20 m², que seguidament, ens dóna pas a la zona de dia on hi trobem un gran menjador de 29 m² amb la cuina integrada en el mateix espai. Des del menjador accedim a un pati de 15 m² amb les vistes molt alliberades.

Accedim a P1 on hi trobem un distribuïdor de 8 m² que ens dona pas a la zona de nit. A la zona de nit hi trobem una habitació doble de 17 m² amb sortida a un mirador amb vistes sobre el pati que compta amb un bany en suite de 4 m². Per altra banda hi trobem dues habitacions individuals i exteriors de 7,5 m². En la mateixa planta hi trobem un segon bany de 3 m².

 

Coses que t'agradaran d'aquesta casa:
- Pati de 15 m² amb vistes alliberades
- 100% personalitzable
- 3 habitacions exteriors
- Pàrquing
- Ubicada a un minut del Parc del Nord


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

▸ Edilecta, neix de la unió de Openfinques i TCS Constructora amb l'objectiu de respondre de forma global a totes les teves necessitats immobiliàries. Oferim un servei 360º sobre les teves necessitats immobiliàries integrats tots en un mateix espai. Començant per la gestió immobiliària, passant per la gestió de patrimonis, promocions i obra nova, rehabilitacions integrals, gestions urbanístiques, arquitectura i interiorisme.
↣ Som els de sempre.Ara amb una resposta global a les teves necessitats immobiliàries↢
"Els nostres pilars, serveis pensats per tu"

Demanar més informació