Els nostres serveis

Obra nova

Servei integral per a construir. Som experts en la cerca del terreny que millor s’adapti a les teves necessitats. Oferim un tracte personal a la posterior planificació i disseny. Els nostres tècnics t’assessoraran i oferiran les opcions per a la construcció amb els millors materials. Finalment, controlem tot el procés de construcció del seu habitatge tenint cura de tots els detalls. Desde la planificació, la construcción i els acabats del seu habitatge. Construïm i edifiquem la casa que sempre havies somiat. També coordinem l’execució de l’obra per garantir els millors resultats.

Rehabilitacions

Integrals: Començant des de zero fem realitat la idea que sempre has volgut. Des del disseny, passant per l’adreça d’obra i acabant amb tots els detalls d’interiorisme. Creem un nou espai, amb noves estances, nova decoració i noves sensacions. Construïm il·lusions.

Comercials: Convertim el seu espai comercial en el negoci que necessita.Planifiquem, dissenyem i construïm els elements necessaris per aprofitar al màxim el seu espai comercial. Els millors professionals s’encarregaran de fer la reforma a mesura del seu comerç o oficina.

Departament tècnic

Li oferim assessorament tècnic i urbanístic. Realitzem estudi i redacció del projecte alhora que el seu seguiment. Es podrà recolzar en el nostre departament tècnic en tot moment per a realitzar el seu habitatge al seu gust.

Showroom i estudi d'interiorisme

Prefereixes gres o parquet? Ampliem el saló?

En les nostres instal·lacions posem a la seva disposició un showroom amb una àmplia zona d’exposició de materials i opcions per a totes les estances. Gràcies al nostre Showroom d'acabats pots guiar-te i conéixer com realitzem els acabats dels habitatges.

També disposem d’un equip de interioristes que estan a la seva plena disposició per aconsellar-los a tot moment durant el procés de decoració.

Projectes a mida

Si no t'encaixa cap del projectes que tenim en venda actualment. No et preocupis. Podem buscar un terreny o una casa de segona mà en una ubicació que t'encaixi i realitzar un projecte d'obra nova o rehabilitació integral de la finca. Adaptem el projecte a les teves necessitats. Realitzem llars a mida.